Doel
Interne promo
Jaar

2016

Opgeleverd
Video
Expertises
Motion graphics
Edit

Enjoy the ride

Voor de SS17 collectie wendde Chasin’ zich tot ons om een flitsende promo te maken om de eigen medewerkers in Nederland en over de hele wereld in de sfeer van de nieuwe collectie te brengen. Wat wij aangeleverd kregen, waren enkel foto’s van de shoot en het thema “Enjoy the ride”. Een uitdagende opdracht waar wij snel mee aan de slag gingen.

De opdracht was helder: zorg dat mensen in de sfeer van de nieuwe collectie komen en laat zo veel mogelijk foto’s van de shoot zien. Met deze twee dingen in het achterhoofd hebben wij een top video gemaakt. Uit de brand guides van het merk hebben wij zes merkwaarden gehaald. Deze hebben wij als leidraad voor de video gebruikt.

De volgende stap was het bedenken en uitwerken van een stoere stijl en het vinden van bijpassende videobeelden. Omdat de meeste foto’s zwart-wit waren, hebben wij ervoor gekozen twee felle kleuren (groen en paars) in de video te verwerken, voor een sterk contrast. Voor de videobeelden hebben wij een aantal bikershots gebruikt.

Voeg de foto’s, kernwaarden en videobeelden samen en jij hebt een hele stijlvolle video. Zet een krachtige upbeat muzieknummer op de achtergrond en wij garanderen dat de werknemers nog lang over de collectie zullen praten… #weneverstop